2011. január 11., kedd

Verekedésbe keveredett a polgármester ?

A mai napon egy országos és egyrégiós internetes portál is foglalkozott Félegyháza polgármesterével. Egyik a december 26-a után lábra kelt hírnek eredt utána, miszerint, a polgármester féltékenységből egy köztiszteletben álló orvosnak esett neki. A másik írás arról tudósít, hogy olyan sms terjedt a városban, hogy az elmúlt hét végén az Arany János utcai pékségben a sorban állókkal keveredett dulakodásba, mert azt kérték tőle, hogy a többiekhez hasonlóan, várja ki a sor végét. A hír terjesztése miatt ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a rendőrségen Kapus Krisztián. (2011. 01. 10.)

A városban terjengő hírek természetesen a Trió televízió szerkesztőségébe is eljutottak. Pénteken a városi rendőrkapitányságon arról érdeklődtünk, hogy érkezett e bejelentés arról, hogy a polgármester Arany János utcai pékségben dulakodásba keveredett. A rendőrség arról adott tájékoztatást, hogy nem történt intézkedés és bejelentés sem. Ezt követően szerkesztőségünk e-mailben kereste meg Kapus Krisztiánt arra kérve, hogy tájékoztassa nézőinket a karácsonyi eseményekről, illetve az egyéb atrocitással kapcsolatos hírekről.

A polgármester válaszában leírta: 2011. január 7-én a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságon büntető feljelentést tett rágalmazás miatt ismertlen tettes(ek) ellen, a vizsgálat sikere érdekében és annak befejezéséig nem szerencsés nyilatkoznia.

Ezt követően megkerestük, azt a köztiszteletben álló orvost is, akit a hírek szerint féltékenységből karácsony másnapján a Platán utcában megtámadott. A sértett nem vállalta a szereplést, ugyanakkor elmondta, a hír igaz, de büntetőfeljelentést  egyelőre nem tett.

Arról is beszámolt, hogy az elmúlt időszakban nem ez volt az egyetlen incidens, amely érte. Október, végén, november elején a ház előtt parkoló autójának gumiját szúrták ki, december 27-éről 28-ára virradóra pedig háza falát firkálták össze. Az eseményt figyelőkamera rögzítette, melynek felvételeit átadta felhasználásra. Ezeknek az eseményeknek kapcsán már feljelentést tett a rendőrségen. Az természetesen nem bizonyítható, hogy az események szoros összefüggésben vannak egymással.

felegyhazitv.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése