2011. január 23., vasárnap

Kapus Krisztián a bevállalós polgármester

Hírös.index

66 percben válaszolt Kapus Krisztián Pogonyi Juditnak. Érdekes, hogy kapus nem emlékszik, hogy legutóbb egy Vizi közmű ülésen azt mondta, az egyik felszólaló előtti megjegyzésében, hogy „Most elküldöm a picsába” – amit a helyi televízió is rögzített, de Kovács kórházigazgató is mintegy 10 percben fejtegeti, hogy miért is áll drámaian a félegyházi kórház.


Az elmúlt hetek sem szerénykedtek a kiskunfélegyházi polgármester körüli botrányok híreitől, így nem meglepő, hogy a városka „Szépoldal” nevű internetes fórumának a vezetője Pogonyi Judit mintegy 66 percben tett fel, meglehetősen egyenes kérdéseket a polgármesternek. Válaszok hangzottak el  többek között a kórház ügyről, a költségvetésről, arról, hogy érez-e kapus felelősséget Kiskunfélegyháza elmúlt négy évéért, de szóba kerül a pékségbeli verekedésről szóló sms-kampány és végtére is kiderül, hogy legalább féltucatnyi rendőrségi feljelentés során próbálja a hatóság felderíteni a történések felelőseit.

A beszélgetés kegyesnek mondható, mert a riporter nem faggatta Kapust a karácsonyi botrányról, de a beszélgetés során többször szóba került egy démonizált „baloldali” média, aminek nem hangzik el a neve.

A hangfelvételt itt lehet meghallgatni: www.szepoldal.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése