2011. január 11., kedd

Pikáns: féltékenységből vert orvost a fideszes polgármester?

hírszerző.hu

Az atv.hu szerint karácsony másnapján féltékenységből bántalmazott egy köztiszteletben álló orvost Kiskunfélegyháza polgármestere, Kapus Krisztián. Az lapnak azt is több forrásból megerősítették, hogy a fideszes városvezető egy városházi dolgozót lapátra tett az üggyel összefüggésben. A városvezető cáfol. 

 "Tudták Önök, hogy a Polgármester Úr jóvoltából a város köztiszteletben álló polgárának látleletet kellett vetetnie? Karate kölyök újra akcióban?" - így kezdődött az a névtelen e-mail, amely december 30-án landolt a kiskunfélegyházi polgármesteri hivatal számos dolgozójának, illetve a helyi képviselő-testület több tagjának elektronikus postaládájában - írja az atv.hu. 

A városban már hónapok óta téma, hogy a polgármester nehezen tudja elfogadni, hogy felesége elhagyta őt, és azóta szoros barátságban van egy orvossal. A karácsony utáni napokban meglehetősen gyorsan szárnyra kapott a hír, hogy a feszültség tettlegességig fajult. A levél szerint ez december 26-án történt: a polgármester megvárta, míg a doktor távozik az asszonytól, majd a földre teperte és bántalmazta. Az orvos a nyakán sérült. Az eset megtörténtét egy szemtanú is megerősítette az atv.hu-nak (az affér az utcán történt, így többen is látták), illetve maga a sértett sem tagadta. A doktor azonban elzárkózott a nyilatkozattól, és azt kérte, hogy a nevét se említsék meg.

 Az orvost egyébként az utóbbi időben több atrocitás is érte, nemrégiben az autóját "húzta meg" egy ismeretlen, aki a kerekeket is kiszúrta; az ünnepek alatt pedig valaki spray-vel fújta le a házát. A "művet" nem tudta befejezni, addig jutott, hogy "pedo".

A családi konfliktusnak a polgármester személyzeti döntéseire is erős kihatása van - olvasható az atv.hu-n. Az oldalnak eljuttatott információk szerint a művelődési osztály vezetőjének azért kellett távoznia, mert Kapus meg volt győződve arról, hogy "közreműködött" abban, hogy felesége elhagyta. Dr. Kása Zsuzsa korábban jóban volt Kapussal és feleségével is, megesett, hogy együtt nyaraltak. Bár az osztályvezetőnek semmi köze nem volt ahhoz, hogy az asszony - aki szintén a művelődési osztályon dolgozott - elhagyta Kapust, a polgármester a választások után nem sokkal azzal állította falhoz, hogy amennyiben elintézi, hogy felesége visszajöjjön hozzá, akkor még menthető a pozíciója. A lehetetlen kérés után nem sokkal az osztályvezető SMS-ben kapta meg a felmondását, és gyakorlatilag egy óra alatt kellett távoznia a hivatalból. Dr. Kása Zsuzsa szintén nem kívánt nyilatkozni, de kirúgásának tényét megerősítette.

Az ügyben az ATV megkereste Kapus Krisztiánt is, aki nem adott lehetőséget arra, hogy szóban tegyék fel neki kérdéseiket. Levélben 10 kérdést küldtek el neki, amelyekre a következő választ kapták: "Jól látható a kérdéseiből is - azt hallottam, azt mondták stb.-, hogy a felvetések egyáltalán nem megalapozottak és a tényekkel sem alátámasztottak! Sajnálattal veszem tudomásul, hogy ezen rágalomhadjárat egy újabb megtervezett politikai támadás része, sajnos a 2010-es választási kampány ma sem ért véget Kiskunfélegyházán".

A családi ügyeken kívül számos más "érdekesség" miatt is téma a polgármester tevékenysége az alföldi városban. Erről részleteket itt olvashat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése