2010. december 15., szerda

Leváltották a pénzügyi - gazdasági bizottság elnökét

Leváltották Gyenes Attila képviselőt a gazdasági- és pénzügyi bizottság éléről. Gyenesről köztudott, hogy Kapus Krisztián polgármester egyik legfőbb kritikusa, aki igen közkedvelt személy választókörzetében.


Ma délután háromnegyed négykor még nem volt fenn az előterjesztés, de az ülés kezdetére már felkerült aTestületi Kommunikációs Portálra. Íme a határozat-tervezet, amelyből kiderül, hogy Kapus Krisztián, a tervezet előterjesztője Mester Ernőt szánja a Pénzügyi, Gazdasági és Vagyongazdálkodási Bizottság elnöki posztjára, Horváth Gábort pedig a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Bizottság elnökének jelölik.

Határozat  -  tervezet

1./ Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete a Jogi és Önkormányzati Ügyrendi Bizottság nem képviselő tagjának Nagyapáti Izabella (6100 Kiskunfélegyháza, Dózsa Gy. u. 2-4. III/9.) szám alatti lakost választja meg 2010. december 16-ától.

2./ Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete a Pénzügyi, Gazdasági és Vagyongazdálkodási Bizottság tagjának Gyenes Attila képviselő urat választja meg 2010. december 16-ától.

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete a Pénzügyi, Gazdasági és Vagyongazdálkodási Bizottság elnökének Mester Ernő képviselő urat választja meg 2010. december 16-ától.

3./ Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Bizottság tagjának Mester Ernő képviselő urat választja meg 2010. december 16-ától.

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete a Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Bizottság elnökének Horváth Gábor képviselő urat választja meg 2010. december 16-ától.

A Képviselőtestület felkéri a jegyzőt a szükséges adminisztrációs teendők ellátására.

Felelős: Dr. Fehérváriné Dr. Csölle Yvette jegyző
Határidő: 2010. december 16. 

Kiskunfélegyháza, 2010. december 15.
Kapus Krisztián 
  polgármester   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése