2011. június 23., csütörtök

Strand Party Pünkösd Hétfőn

Olvasói értesülés:

Kedves szerkesztő!

Nagy felháborodást keltett a városban a pünkösd hétfői eset, amikor is a szuper időnek köszönhetően sok százan mentek volna ki hűsölni a Városi Strandra. Ott azonban zárt ajtókat találtak! Váradi Ákos a Kiskun Szabadidő és Sport Kft ügyvezetője a Trió Tv-nek azt nyilatkozta, hogy olyan karbantartásokat végeztek el a medencékben, amelyet csak a medencék leengedésével tudtak kivitelezni.

Egyes források arról írtak, hogy Kapus Úr és barátainak volt belsős magán partyja a strandon és ezért volt zárva a nagyközönség részére.



Utóbbiról birtokomban nincs bizonyíték, de egy fontos dolog felmerült, hogy ezeket az állítólagos technikai hibákat a strand május 1-i nyitása előtt miért nem tudták kivitelezni?

Véleményem szerint érdemes volna foglalkozni a témával, már csak azért is, mert ez a fürdő -még a gyógyvízzel együtt sem - nem versenyképes már a környékbeliekkel (Majsa, Kkmét, Tkécske..) és nem tehetné meg, hogy szezonban, pláne ünnepnapon bezárjon. Mekkora bevételtől esett így el az amúgy sem nyereséges strand és uszoda, és mennyivel szálltak be a tisztelt VIP vendégek? Ákos állását és pozícióját tekintve semennyivel.. Ezt is megtehetik?


Üdvözlettel,
Egy félegyházi fiatal

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok. Nem tartozik se a strandos se a többi témához, csak annyiban hogy én is félegyházi vagyok. Mostanában sokat hallani arról, hogy a kormány keresi annak a lehetőségét, hogy az előző vezetőket jogilag is felelősségre lehessen vonni az ország eladósodása miatt. Kíváncsian és reménykedve várom! Már másnap szeretnék feljelentést tenni a korábbi városvezetés ellen!!!

    VálaszTörlés