2011. május 15., vasárnap

Szeberényi Gyula Tamás válasza

Dr. Szeberényi Gyula Tamás - FIDESZ-MPSZ - KDNP
Tisztelt Hang!

Nagyon szívesen válaszolok mindegyik kérdésükre, miután megtudtam, hogy ki teszi fel azokat. Az Ön (Önök?) csoportjáról, szervezetéről még nem hallottam. Ha kiderül számomra, hogy nem valami viccről van szó, akkor készséggel állok rendelekzésükre.

Üdvözlettel:
Dr. Szeberényi Gyula Tamás
önkormányzati képviselő


Az Ellenállás Hangja a következő válaszlevelet juttatta el Szeberényi Gyula Tamáshoz

Tisztelt Képviselő Úr!

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni válaszát.

Másodszor, válaszolván az Ön által felvetettekre: az Ellenállás Hangja egy blog (www.ellenallashangja.blogspot.com), amely immár tavaly szeptember óta foglalkozik, első helyen Bács-Kiskun Megyét érintő, másodsorban némely esetben országos illetőségű politikai és közéleti kérdésekkel. Jelen pillanatban szűk kis híján 13 ezres látogatottságunk és több, mint kétezer rendszeres olvasónk (http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001654655444) van, akik aktívan segítik munkánkat, ezzel is támogatva tevékenységünket a demokratikus államberendezkedés önszabályozó tevékenységei közül általunk kiemelten fontosnak tartott civil kurázsi nevében.

A "Tisztább közéletért"-kampány keretében több megyénkbeli politikusnak is feltettük már azokat kérdéseket az elmúlt hónapokban (egyelőre csak Kiskunfélegyházán illetve Kecskeméten), melyeket önhöz is eljuttattunk.

A következő kiskunfélegyházi város- és honatyáktól kaptunk eddig választ:


A kecskemétiek közül pedig a következők reagáltak megkeresésünkre:


Reméljük, e tények meggyőzték Önt is, hogy tevékenységünk nem tréfadolog: munkánkat lelkiismeretesen s komoly felelősségérzettel felruházva igyekezzük elvégezni.


Válaszát előre is köszönjük!

Üdvözlettel:
Az Ellenállás Hangja
közéleti blog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése