2011. február 23., szerda

SORSUK VÉGLEGES RENDEZÉSÉRE VÁRNAK A GANZ-RÖCK DOLGOZÓI

TrióTv

Elmaradt bérük egy részéhez már hozzájutottak a Ganz-Röck volt dolgozói. A további hátralék sorsa azonban nagyon kétséges: derült ki ma a városházán megtartott tájékoztatón. A felszámoló biztos arra tett ígéretet, hogy március végéig mindenki megkapja a munkáltatói papírokat, jövedelemigazolásokat. (2011. 02. 22.)


A dolgozók felmondásukat intézték, és az ezzel kapcsolatos kérdésekkel fordultak elsősorban a felszámoló biztoshoz. Mindemellett arra voltak kíváncsiak, hogy a bérgarancia alapból folyósított jövedelműkön túl, mi lesz a fizetés többi részével. Ezzel kapcsolatban azonban nem sok biztatást tudott mondani Buga Tamás felszámoló biztos.



Az önkormányzat is figyelemmel kíséri a gyár dolgozóinak sorsát, de Balla László alpolgármester elmondta, a segítésre nincs sok lehetősége.



A felszámoló biztos megígérte, folyamatosan tájékoztatást ad a történésekről. Azt, hogy mikor lesz a következő összejövetel nem tudta pontosan megmondani, de megígérte, hogy a helyi sajtón keresztül mindenki értesülhet az időpontról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése