2011. február 23., szerda

A ROCKTÁR JÖVŐJE VOLT A TÉMA A KÖZÉLETI KÁVÉHÁZ FÓRUMÁN

TrióTv
Élőzene, együttesek, koncertek jogosultsága címmel szervezett Közéleti Kávéházi beszélgetést a Móra Ferenc Művelődési Központ. A téma kapcsán szóba került a Rocktár helyzete és jövője. Többek között erről mondhatták el véleményüket az érdeklődők. 

Sokan voltak kíváncsiak a Közéleti Kávéház e heti témájára a Móra Ferenc Művelődési Központban. A beszélgetések tárgyköre ezúttal a zene volt, mely minden ember számára meghatározó.

Egyebek mellett ezt emelte ki Vajda Ilona, az intézmény igazgatónője.

A fórumon a témához kapcsolódóan Ónodi Árpádtól, a Rocktár vezetőjétől, valamint Nagy Zsolttól, a gimnázium tanárától, a korábbi Blues kocsma vezetőjétől kérdezhettek az érdeklődők.

A kötetlen beszélgetésen a város élőzenei bázisának, a Rocktárnak a jövője is szóba került, melynek kapcsán többen kiemelték a hely fontosságát és kulturális nevelő hatását.

A még megoldatlan szerződéshosszabbításról a helyiség üzemeltetőjét kérdeztük, aki elmondta, hamarosan lépni fog az ügy érdekében.

A fórum másik résztvevője, Nagy Zsolt szerint a helyzetet mielőbb orvosolni kell. Máskülönben a fiatalok ismét élőzene nélkül maradhatnak.

A Rocktár a várostól kapott szóbeli ígéret alapján augusztus végéig működhet. A bizonytalan állapot miatt a klub koncerteket sem szervezhet előre.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése