2011. február 26., szombat

MEGTETTE A FELJELENTÉST ABONYI HENRIK

TrióTv
Feljelentést tett Abonyi Henrik Kiskunmajsa alpolgármestere az egyik közösségi oldalon állítólagosan feltört profilja miatt. Mihályné Bornemissza Eleonóra a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta a feljelentés még nem érkezett meg a rendőr-főkapitánysághoz. (2011. február 25.)

Ahogy arról korábban már több helyi és országos sajtóorgánum is beszámolt, Abonyi Henrik, Kiskunmajsa alpolgármestere állítólag túl bizalmas kapcsolatot ápolt az egyik népszerű közösségi oldalon fiatal fiúkkal, olykor obszcén kifejezéséket is használva. Az ügy miatt február 21-én rendkívüli képviselő-testületi ülést tartottak Kiskunmajsán. Faludi Tamás polgármester azonban több képviselő szándéka ellenére nem terjesztette szavazásra az alpolgármester lemondatását. 

Az ülésen a Polgári Szövetség Majsáért frakciója javasolta, hogy a Fidesz-KDNP-s politikus tegyen feljelentést a közösségi oldalának állítólagos feltörése miatt. Abonyi Henrik telefonos érdeklődésünkre elmondta, február 23-án megtette a feljelentését a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon. Megkerestük a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjét is. Mihályné Bornemisza Eleonóra kérdésünkre elmondta, az alpolgármester feljelentése még nem érkezett meg a hozzájuk, várhatóan a jövő hét elején kapják meg a feljelentést.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése